Bellator 170 persconferentie: Sonnen en Ortiz stelen de show

Aanstaande zaterdag zal één van Bellator’s grootste evenementen neerstrijken in the Forum in Inglewood, Californië. Voorgaand aan Bellator 170 is de persconferentie waar de atleten nog eens de kans krijgen om het evenement te promoten, en met Chael Sonnen op de voorgrond weet je van te voren al dat het een show gaat worden.

Bellator president, Scott Coker en Viacom baas, Jon Slusser zijn aangeschoven voor de persconferentie met natuurlijk de co-en main event atleten, Paul Daley, Brennan Ward, Chael Sonnen en Tito Ortiz. Ook Hisaki kato is aanwezig samen met zijn tegenstander Ralek Gracie.

Iedereen weet waar Chael Sonnen goed in is, en dat is praten. De man schijnt af en toe een zilveren tong te hebben en geen vraag of situatie is te moeilijk voor de welbespraakte Amerikaan. Daarmee weet hij vaak onder de huid te komen van zijn tegenstanders, zo ook ditmaal bij Tito Ortiz. Van ongepaste opmerkingen over zijn ex-vrouw (Jenna Jameson) tot het in slaap vallen bij een verhaal van Tito Ortiz, het kwam allemaal voorbij tijdens de persconferentie.

Volgens ‘The Huntington Beach Bad Boy’ is dit ook het enige waar Chael Sonnen goed in is en meent zelfs dat hij overkeken word door Sonnen, iets wat volgens Ortiz zeer onverstandig is. Sonnen is heel duidelijk geweest over wie zijn volgende tegenstander zal zijn, Wanderlei Silva, maar volgens Ortiz kan hij zich beter focussen op de man die zaterdagavond tegenover hem staat.

De volledige line-up voor Bellator 170 ziet er als volgt uit:

MAIN CARD:

 • Tito Ortiz vs. Chael Sonnen
 • Paul Daley vs. Brennan Ward
 • Ralek Gracie vs. Hisaki Kato
 • Georgi Karakhanyan vs. Emmanuel Sanchez
 • Derek Anderson vs. Derek Campos

 

PRELIMINARY CARD:

 • Chinzo Machida vs. Jamar Ocampo
 • Dave Cryer vs. Jack May
 • Cody Bollinger vs. Henry Corrales
 • Keith Berry vs. Kevin Casey
 • John Mercurio vs. Guilherme Vasconcelos
 • Gabriel Green vs. Jalin Turner
 • Christian Gonzalez vs. Daniel Rodriguez
 • Ian Butler vs. Jacob Rosales
 • Johnny Cisneros vs. Curtis Millender
 • Tommy Aaron vs. Mike Segura
 • James Barnes vs. Rob Gooch
 • Rebecca Ruth vs. Colleen Schneider

Comments

comments

Categories
BellatorMMA NieuwsVideos

Leave a Reply

RELATED BY