Gegard Mousasi vs Chris Weidman in New York tijdens UFC 210

De UFC zal terugkeren naar New York op acht april in The KeyBank Center in Buffalo, New York voor UFC 210. Gegard Mousasi zal het gaan opnemen tegen voormalig kampioen Chris Weidman in een belangrijke partij in de middleweight divisie.

Gegard Mousasi (41-6-2) is al langer bezig om een hoger gerankte tegenstander te krijgen en krijgt dan nu ook zijn wens. Met vier achtereenvolgende winstpartijen in 2016 staat Mousasi op de vijfde plaats in de divisie en zou hij met winst wellicht een goede case kunnen maken voor een title-shot. De Leidenaar gaf eerder al aan dat Chris Weidman de logische keuze zou zijn en hij kan zich nu gaan klaarmaken voor een partij in de thuisstaat van Weidman.

Chris Weidman (13-2) heeft een zware tijd achter de rug, hij verloor in december 2015 zijn titel aan Luke Rockhold en in 2016 heeft Weidman zelfs maar één partij gehad. Die partij was tijdens UFC 205 waar hij door een harde elleboog van Yoel Romero geraakt werd en KO naar het canvas ging. Hij staat momenteel op nummer vier in de divisie en kan een winst over een ervaren atleet als Mousasi heel goed gebruiken op het moment.

Overigens zijn er nog geen andere partijen aangekondigd maar houd Dutch Fight Network in de gaten voor meer nieuws.

Comments

comments

Categories
MMA NieuwsPPVUFC

Leave a Reply

RELATED BY