Emmanuel Sanchez: “I am young and I am ready to show the world who I am”

Vannacht zal Emmanuel Sanchez het gaan opnemen tegen Georgi Karakhanyan tijdens bellator 170 in Inglewood, Californië. De 26-jarige Amerikaan heeft een zware taak voor zich staan maar is erg zelfverzekerd in aanloop naar hun partij.

‘El Matador’ heeft momenteel een record van 13-3 en is een erg respectvolle jongeman die volgens eigen zeggen, net pas uit zijn ei komt. Sanchez denkt dat hij een slimmer ‘fight-IQ’ heeft dan zijn tegenstander en denkt ook daarom deze partij naar zich toe te trekken. Bekijk hierboven wat ‘El Matador’ nog meer te zeggen heeft in aanloop naar zijn partij.

Houd Dutch Fight Network in de gaten voor meer nieuws over Bellator 170.

Comments

comments

Categories
BellatorLive reportsMMA NieuwsVideos

Leave a Reply

RELATED BY