Georgi Karakhanyan: “I am here for 1 reason and that is too get that belt”

Aanstaande zaterdag zal Georgi ‘Insane’ Karakhanyan het gaan opnemen tegen Emmanuel Sanchez tijdens Bellator 170 in zijn vierde partij in acht maanden. Dutch Fight Network kreeg de tijd om hem wat vragen te stellen.

Georgi ‘Insane’ Karakhanyan doet zijn nickname wel eer aan, de beste man heeft namelijk al oog op een plek op de card van februari die word geheadlined door Matt Mitrione en Fedor Emelianenko.┬áLuister wat ‘Insane’ onder andere te zeggen heeft over zijn tegenstander en hoelang hij erover denkt om bij die titel te komen.

Mocht Karakhanyan deze partij winnen tegenover wie zou jij hem dan het liefst zien in februari?

Comments

comments

Categories
BellatorLive reportsMMA NieuwsVideos

Leave a Reply

RELATED BY