Rampage vs. King Mo 2 geboekt voor Bellator 175

Tijdens Bellator 170 werd aangekondigd dat de twee veteranen, Quinton ‘Rampage’ Jackson en Muhammed ‘King Mo’ Lawal het voor de tweede keer gaan uitvechten in de Bellator kooi tijdens Bellator 175 op 31 maart.

Lawal en Jackson kwamen elkaar in 2013 al eens eerder tegen tijdens Bellator 120 toen Bjorn Rebney nog president was van de organisatie. Hoewel ‘King Mo’ zijn tegenstander telkens naar de grond wist te halen verloor hij die partij alsnog op unaniem besluit, iets wat hem sinds die dag heeft dwarsgezeten.

Tijdens de face-off waren er natuurlijk genoeg ‘verbal-jabs’ tussen de twee en ‘King Mo’ is er van overtuigd dat hij nu de kans krijgt om op 2-0 te komen, waarop ‘Rampage’ antwoorden:

“What’s up with this man thinking he won that fight? How you think you win the fight by taking somebody down and humping their leg?”

In hun eerste partij vochten beide mannen nog in de light-heavyweight divisie, maar voor deze partij gaan ze een stapje hoger naar de heavyweight divisie. Of dat invloed gaat hebben in de uitkomst valt nog te bezien, maar tot die tijd zullen ze ons hoogstwaarschijnlijk wel warm houden met hun trash-talk.

Comments

comments

Categories
BellatorMMA Nieuws

Leave a Reply

RELATED BY