UFC Fight Night Denver: Road to the Octagon

Op 28 januari aanstaande zal de octagon neerstrijken in Denver, Colarado voor UFC Fight Night: Shevchenko vs. Pena. In aanloop van het evenement heeft de UFC weer een Road to the Octagon voor ons klaar staan.

Valentina Shevchenko staat boven aan de bantamweight divisie en zal het in het main event gaan opnemen tegen Ultimate Fighter winnares en de nummer 2,  Julianna Pena. Deze partij zal waarschijnlijk de volgende uitdager bepalen voor kampioene Amanda Nunes, en beide vrouwen willen een statement maken. In het co-main event gaat fan-favorite, Donald ‘Cowboy’ Cerrone op zoek naar zijn vijfde achtereenvolgende winstpartij, tegenover hem staat welterweight Jorge ‘Gamebred’ Masvidal die zelf opzoek is naar zijn derde achtereenvolgende winstpartij. Franse prospect, Francis Ngannou heeft inmiddels een win-streak van acht partijen maar mag het nu opnemen tegen een voormalige kampioen in Ardrei Arlovski.

Bekijk de voorlopige line-up voor UFC Fight Night Denver hieronder, de card is vooralsnog niet ingedeeld. Houd de pagina in de gaten voor updates:

 • Valentina Shevchenko vs. Julianna Pena
 • Donald Cerrone vs. Jorge Masvidal
 • Andrei Arlovski vs. Francis Ngannou
 • Alex Caceres vs. Jason Knight
 • Sam Alvey vs. Nate Marquardt
 • Raphael Assuncao vs. Aljamain Sterling
 • Li Jingliang vs. Bobby Nash
 • Luis Henrique da Silva vs. Jordan Johnson
 • Alessio Di Chirico vs. Eric Spicely
 • Jeremy Kimball vs. Marcos Rogerio de Lima
 • Alexandre Pantoja vs. Eric Shelton
 • J.C. Cottrell vs. Jason Gonzalez

 

 

Comments

comments

Categories
MMA NieuwsUFCVideos

Leave a Reply

RELATED BY