Dennis Bermudez wil met winst een re-match tegen interim kampioen Max Holloway

Dennis Bermudez zal het aanstaande zaterdagnacht opnemen tegen ‘The Korean Zombie’ Chan Sung Jung in het main event van UFC Fight Night 104. Zou ‘The Menace’ weten te winnen weet hij al wat zijn volgende stap ideaal gezien zou zijn.

Bermudez (16-5) staat momenteel op de negende plaats in de feahterweight divisie en zal het nu gaan opnemen tegen de niet gerankte Chan Sung Jung (13-4). Dat ‘The Korean Zombie’ niet gerankt staat heeft niets te maken met zijn prestaties in de octagon, de Koreaanse atleet heeft namelijk in zijn laatste uiting tegenover featherweight kampioen Jose Aldo gestaan. Toch heeft ‘The Korean Zombie’ al 3.5 jaar niet in de octagon gestaan door toedoen van zijn dienstplicht in Korea. Dat is nu eindelijk voorbij en hij kan niet wachten om weer in de octagon te staan.

Dennis Bermudez die een winstpartij heeft over interim kampioen, Max Holloway, ziet een kans om snel naar de top van de lijst te bewegen. Zijn doel is vanaf het moment dat hij in de UFC komt om richting die top te gaan en het felbegeerde UFC goud om zijn middel te plaatsen.

“After picking up a win here, realistically I would like to fight Max Holloway,” Bermudez told MMAjunkie today in Houston. “I’ve got a win over him, and he’s got the interim belt, man. That’s the reason why I signed up to be in the UFC, is to be a world champion.”

Vooralsnog heeft Bermudez een hele grote test voor zich staan in, Chan Sung Jung. Wie deze partij wint zal de rankings gaan bestijgen in een divisie vol met topatleten.

Bekijk hieronder de volledige line-up voor UFC Fight Night 104:

Main Card:

 • Dennis Bermudez vs. Chan Sung Jung
 • Alexa Grasso vs. Felice Herrig
 • Abel Trujillo vs. James Vick
 • Ovince Saint Preux vs. Volkan Oezdemir
 • Anthony Hamilton vs. Marcel Fortuna
 • Jessica Andrade vs. Angela Hill

Preliminary Card:

 • Adam Milstead vs. Curtis Blaydes
 • Chas Skelly vs. Chris Gruetzemacher
 • Ricardo Ramos vs. Michinori Tanaka
 • Tecia Torres vs. Bec Rawlings

Early Prelims:

 • Alex Morono vs. Niko Price
 • Daniel Jolly vs. Khalil Rountree Jr.

Comments

comments

Categories
MMA NieuwsUFC

Leave a Reply

RELATED BY