Bellator 172: What to Watch – Fedor vs. Mitrione

Bellator 172 zal op 18 februari plaatsvinden in de SAP Center in San Jose, Californië. In het main event van de avond staat legendarische heavyweight, Fedor Emelianenko tegenover Matt Mitrione.

‘The Last Emperor’ zal voor het eerst in zes jaar weer strijden op Amerikaans grondgebied, hij doet dit tegenover UFC veteraan Matt Mitrione. Emelianenko wordt door vele gezien als de beste heavyweight alle tijden maar zal toch een moeilijke taak voor zich hebben staan in, Mitrione. Deze partij zal evengoed belangrijk zijn voor divisie aangezien de heavyweight titel verlaten is, de winnaar van deze partij zal waarschijnlijk een kans krijgen om voor titel te moge vechten.

Bekijk hierboven wat je volgens Jimmy Smith in de gaten moet houden in Bellator 172: What to Watch – Fedor vs. Mitrione

Comments

comments

Categories
BellatorMMA NieuwsVideos

Leave a Reply

RELATED BY