GSP is back?!?

Het lijkt erop of voormalig welterweight ‘Kingpin’ Georges St Pierre’s terugkeer er aan zit te komen. Naar verluidt zijn de onderhandelingen over een nieuw contract met de UFC zo goed als rond.

Vier maanden geleden werd het nog duidelijk dat zijn terugkeer toch niet door zou gaan en GSP als ‘free-agent’ zou doorgaan, in de tussen tijd is er het één en ander verandert. Volgens Dana White zijn de voorgaande onenigheden met GSP allemaal opgelost, en nu blijkt het dat de onderhandelingen voor de welterweight legende’s terugkeer bijna rond zijn.

Volgens middleweight kampioen, Michael Bisping tijdens The MMA Hour was de deal zo goed als rond en nam hij de mogelijkheid om gelijk even een partij tussen de twee te promoten. GSP zijn laatste partij was een overwinning op Johny Hendricks tijdens UFC 167, de legende nam toen de gelegenheid om zijn pensioen aan te kondigen.

Wanneer GSP daadwerkelijk terug zal keren is vooralsnog niet duidelijk. Hou de pagina in de gaten voor meer nieuws.

Comments

comments

Categories
MMA NieuwsUFC

Leave a Reply

RELATED BY