De UFC zal geen ‘fight-film’ meer aanbieden aan coaches en atleten

Voor gyms die bekend staan om hun gameplans gaan er nu toch dingen veranderen. Volgens Jackson-Winklejohn coach, Brandon Gibson zullen ze vanaf nu moeten gaan betalen voor footage van hun tegenstanders.

De striking coach van onder andere, Donald ‘Cowboy’ Cerrone en Jon ‘Bones’ Jones geeft aan een mailtje te hebben gehad van de UFC waarin uitgelegd word dat ze niet meer via de gebruikelijk zip. bestanden footage gestuurd zullen worden, maar in plaats daarvan zullen ze het via FightPass moeten bekijken.

Dit brengt natuurlijk veel problemen met zich mee aangezien het terug en doorspoelen niet altijd even lekker werkt en er geen slowmotion functie is. Ook zijn niet alle partijen te vinden op FightPass en mist er nogal wat content. Daarnaast kan het probleem zich voordoen dat de tegenstander op de laatste UFC PPV heeft gestaan en je dus een maand moet wachten totdat die footage daadwerkelijk op FightPass geïntroduceerd wordt.

Dan hebben we het nog niet over het financiële plaatje. Niemand van de coaches of atleten wordt gratis FightPass aangeboden. Iedereen zal FightPass moeten aanschaffen, maar voor de coaches word het nog erger want die zullen ook elke PPV moeten gaan aanschaffen om up to date te blijven van elke divisie.

Hoewel het op een onproductieve zet lijkt van de UFC komen ze wellicht later met een oplossing voor beide partijen. Hou de pagina in de gaten voor meer nieuws.

 

Comments

comments

Categories
BellatorMMA NieuwsUFC

Leave a Reply

RELATED BY