Georges St-Pierre is officieel terug!

Het nieuws dat Georges St-Pierre en Ultimate Fighting Championship (UFC) dicht bij een nieuw contract waren ging al een tijdje rond. 

De fans mogen nu eindelijk echt uitkijken naar de terugkeer van “Rush” nadat St-Pierre officieel opnieuw heeft getekend met de promotie vandaag (vr, 17 februari 2017). Het nieuws werd oorspronkelijk gemeld door Lance Pugmire van de Los Angeles Times voordat MMA Fighting de ondertekening van het contract bevestigde.

Natuurlijk staat iedereen in de rij om de welterweight koning te verwelkomen in de kooi. Namen zoals de huidige UFC welterweight kampioen Tyron Woodley, huidige UFC middelweight kampioen Michael Bisping, de voormalige trainingspartner Stephen Thompson, voormalig weltergewicht kampioen Robbie Lawler en top contender Demian Maia, zijn bepaalde namen die graag zouden willen testen als hij nog op niveau zit. De Canadese superster zal in het derde kwartaal van 2017 weer de kooi instappen.

Comments

comments

Categories
MMA NieuwsUFC

Leave a Reply

RELATED BY