Bellator 179 persconferentie: Bobby Lashley “Its time for me to have a big fight”

Vandaag vond in de Royal Garden Hotel in Londen, de persconferentie van Bellator 179 plaats. Aanwezig waren Scott Coker, Bobby Lashley, Derek Anderson, Paul Daley en Rory MacDonald. 

Bobby Lashley is een professionele worstelaar uit Amerika en heeft een gigantische fan-base. Hij begon zijn MMA-carrière in 2008 en heeft in organisaties als Titan FC en StrikeForce gevochten. In die tijd heeft ‘The Dominator’ 17 partijen gedraaid waarvan hij er maar liefst 15 van heeft gewonnen. De Amerikaanse superster is ongeslagen in zijn tijd bij Bellator en geeft aan tot de top van de heavyweight divisie te behoren.

Vandaag werd bekend gemaakt dat Bobby Lashley ook op de Londen card zal staan maar een tegenstander is op het moment nog niet gevonden. Een tegenstander die telkens genoemd word door zijn fan-base en waar hij zelf ook wel een partij tegen zou willen hebben is de superster Brock Lesnar. Helaas heeft Lesnar een aantal weken geleden alweer zijn pensioen aangekondigd, maar er blijven genoeg tegenstanders over voor Lashley.

De Amerikaan heeft acht achtereenvolgende winstpartijen op zijn naam staan waarvan vijf binnen de Bellator kooi. Zoals bekend is de heavyweight titel vooralsnog vacated en zou hij zomaar in de mix zitten met Matt Mitrione, Cheick Kongo en Fedor.

 

Comments

comments

Categories
BellatorLive reportsMMA NieuwsVideos

Leave a Reply

RELATED BY