Bellator 179 persconferentie: Derek Anderson “He’s never fought a guy like me, thats for sure”

Vandaag vond in de Royal Garden Hotel in Londen, de persconferentie van Bellator 179 plaats. Aanwezig waren Scott Coker, Bobby Lashley, Derek Anderson, Paul Daley en Rory MacDonald. 

‘The Barbaric’ was aanwezig op de persconferentie maar zijn tegenstander, Michael ‘Venom’ Page was helaas afwezig door ziekte. Anderson heeft het merendeel van zijn carrière gevochten op lightweight maar gaat nu definitief de overstap maken naar welterweight. Volgens Anderson was het na zijn laatste welterweight partij een stuk moeilijker om terug te gaan naar lightweight, en gaf hij aan dat hij zijn lichaam niet meer zo wil belasten.

Derek Anderson heeft een record van 14-3-1 NC en zal zich nu gaan testen tegen de ongeslagen ‘MVP’. Volgens de Amerikaan heeft ‘MVP’ genoeg gaten in zijn MMA-game en als voorbeeld gaf hij aan dat Page telkens met zijn handen omlaag in de kooi staat, iets waar hij naar eigen zeggen niet mee zal wegkomen in hun partij.

 

Comments

comments

Categories
BellatorLive reportsMMA NieuwsVideos

Leave a Reply

RELATED BY