Bellator 173 Foundations: James Gallagher

Het co-main event van Bellator 173 zal gaan tussen de Israëlische, Kirill Medvedovsky en Ierse top-prospect, James ‘The Strabanimal’ Gallagher. 

In deze aflevering van Foundations neem je een kijkje in de laatste partij van ‘The Strabanimal’ tegenover Anthony ‘Pretty Boy’ Taylor. De partij heeft zich iets meer dan twee maanden geleden afgespeeld in de 3Arena in Dublin, Ierland en het dak ging eraf toen Gallagher zijn opmars naar de kooi maakte.

Beide mannen hadden succes in de eerste ronde alleen wist ‘The Strabanimal’ in de latere rondes de overhand te pakken en de partij in de derde ronde vroegtijdig te beëindigen. Het was niet alleen de techniek en kracht die Gallagher de overhand gaf maar ook zijn vecht intelligentie wat hem de overwinning heeft bezorgd. Bekijk wat Jimmy Smith heeft te zeggen over top-prospect James Gallagher.

 

Comments

comments

Categories
BellatorMMA NieuwsVideos

Leave a Reply

RELATED BY