Bellator 173 Foundations: Liam McGeary

Bellator is weer in Ierland ditmaal in Belfast voor Bellator 173 in de SSE Arena op vrijdag 24 februari. In het main event staat Liam McGeary tegenover Brett McDermott, na het uitvallen van drie vorige tegenstanders.

Het zat voormalig kampioen, Liam McGeary niet mee in aanloop naar dit gevecht, de beste man heeft maar liefst vier tegenstanders voorgeschoteld gekregen. Toen er bekend werd gemaakt dat Vladimir Filipovic niet zou kunnen door toedoen van visum problemen, stapte de net gepensioneerde, Brett McDermott toe om het gevecht op twee dagen tijd aan te nemen.

Liam McGeary staat bekend om zijn Brazilian Jiu Jitsu technieken en de kracht in zijn handen. Van zijn tien overwinningen verdeeld hij zijn winstpartijen tussen submission winsten en KO’s. Sinds zijn laatste partij heeft hij een vieze nasmaak in zijn mond en wil hij ditmaal laten zien dat hij de nodige aanpassingen heeft gemaakt in de zijn voorbereidingen. Bekijk wat Jimmy Smith heeft te zeggen in deze aflevering van Foundations.

Comments

comments

Categories
BellatorMMA NieuwsVideos

Leave a Reply

RELATED BY