Michael ‘Venom’ Page over Paul Daley: “I want to talk to him while I elbow him in the face”

Terwijl we in de SSE Arena zaten voor BAMMA 28 en Bellator 173 kregen we de kans om een media-scrum met Bellator 179 atleet en Engelse ster, Michael ‘Venom’ Page bij te wonen. ‘MVP’ zal het tijdens Bellator 179 gaan opnemen tegen Derek Anderson.

Hoewel het gevecht met Paul Daley niet door gaat is dat iets wat ‘MVP’ toch graag ziet gebeuren en toch achteraan zal gaan. Page is op het moment ongeslagen maar krijgt veel kritiek over zijn tegenstanders en er word gezegd dat zijn record opgebouwd is met mindere tegenstand. Daar is hij zelf natuurlijk niet mee eens en denkt dat hij klaar is voor een partij tegenover Daley maar daar zal hij toch even op moeten wachten.

De winnaar van het gevecht tussen Daley en MacDonald zal hoogstwaarschijnlijk een kans krijgen tegen kampioen Douglas Lima. In de tussentijd zal ‘MVP’ door blijven gaan met het verslaan van de tegenstanders die Bellator hem voorschotelt. Bekijk in de media-scrum wat Michael ‘Venom’ Page meer te zeggen heeft over zijn aankomende partij tijdens Bellator 179.

Comments

comments

Categories
BellatorLive reportsMMA NieuwsVideos

Leave a Reply

RELATED BY