Liam McGeary vs. Linton Vassell toegevoegd aan Bellator 179 in Londen

Een paar minuten na Liam McGeary’s overwinning op Brett McDermott tijdens Bellator 173 werd zijn volgende partij alweer aangekondigd. De Engelsman zal de Bellator kooi gaan delen met nog een Engelsman in Linton Vassell tijdens Bellator 179 in Londen.

Met een overwinning in de tweede ronde heeft McGeary zichzelf weer in de winstkolom weten te plaatsen, gelijk daarna kreeg hij zijn volgende gevecht aangekondigd. Bellator keert op 19 mei terug naar Londen met één van de spectaculairste kaarten van het jaar. In het main event zal veteraan, Paul ‘Semtex’ Daley promotionele nieuwkomer en top 5 welterweight, Rory MacDonald verwelkomen in de Bellator kooi.

Maar dat is zeker nog niet alles, de ongeslagen Engelse superster, Michael ‘Venom’ Page zal ook zijn kunsten gaan vertonen op de Londen kaart. Hij doet dit tegenover, Derek ‘Barbaric’ Anderson die een gewichtsklasse omhoog zal gaan om zijn geluk te beproeven in welterweight divisie. En er is nog meer, worstel ster Bobby Lashley zal ook zijn opmars maken en er word in de wandelgangen gepraat over een hele interessante featherweight match-up.

James ‘The Strabanimal’ Gallagher heeft zijn gevecht tijdens Bellator 173 in dominante wijze gewonnen van Kirill Medvedovsky. ‘The Strabanimal’ heeft al een tijdje woorden over social-media met ander ongeslagen prospect, A.J. McKee en het lijkt erop dat de twee elkaars volgende tegenstander zullen worden. Zouden ze dat gevecht op de Londen kaart plaatsen garandeert dat een hoop Ierse fans en staat er alleen top-talent op de main card.

Zo ziet het er naar uit dat Bellator 179 één van de grootste kaarten ooit gaat zijn en dat de organisatie hele grote stappen aan het maken is. Hou de pagina in de gaten voor meer nieuws over Bellator.

De voorlopige line-up van Bellator 179 ziet er als volgt uit:

  • Paul ‘Semtex’ Daley vs. Rory ‘The Red King’ MacDonald
  • Michael ‘Venom’ Page vs. Derek ‘Barbaric’ Anderson
  • Liam McGeary vs. Linton ‘The Swarm’ Vassell

Comments

comments

Categories
BellatorMMA Nieuws

Leave a Reply

RELATED BY