Georges St-Pierre: “I don’t consider Bisping as a good trash talker; I think he’s horrendous,”

Dat de welterweight kingpin eindelijk terugkeert naar de wereldberoemde octagon zal niemand zijn ontgaan. Hij zal na meer dan drie jaar afwezigheid terugkeren tegenover middleweight kampioen, Michael Bisping en heeft tijdens UFC Unfiltered het één en ander te zeggen over zijn tegenstander.

De Canadees heeft alles al meegemaakt binnen en buiten de octagon maar blijft over het algemeen zichzelf en doet niet aan trashtalk op een enkele uitschieter na dan. Hoewel ‘GSP’ tegenover atleten zoals B.J. Penn, Matt Serra en Nick Diaz heeft gestaan weet de welterweight koning altijd zijn gemak te houden en zichzelf respectvol voor te doen, iets wat over zijn huidige tegenstander, Michael Bisping niet te zeggen is. Toen hem tijdens UFC Unfiltered gevraagd werd of hij Bisping beschouwd als goed trashtalker gaf hij het volgende antwoord.

“I don’t consider Bisping as a good trash talker; I think he’s horrendous. I think he’s terrible. He’s not even good at trash talking. He’s doing the best thing for me. The more he talks the more he embarrasses himself. I don’t really care. Some guys, for example like Conor McGregor or Chael Sonnen, I would never be able to get into a war of words with them because they’re just so good. But Michael Bisping, he thinks he’s good but he’s terrible. Everything he says doesn’t make sense. The more he opens his mouth the more he embarrasses himself, so for me it’s a good thing.”

Wanneer en waar de partij uiteindelijk gaat plaatsvinden is op het moment nog niet duidelijk. Hou de pagina in de gaten voor meer nieuws.

Comments

comments

Categories
MMA NieuwsUFC

Leave a Reply

RELATED BY