Floyd Mayweather komt uit pensioen voor gevecht met Conor McGregor

Dat we een bokswedstrijd gaan zien tussen Floyd Mayweather en Conor McGregor lijkt steeds realistischer te worden. De bokslegende heeft tijdens zijn Engelse tour aangegeven dat hij uit pensioen is gekomen om het op te nemen tegen de uitgesproken Ier.

Er word al bijna een jaar over gesproken en steeds leek het erop alsof het allemaal maar praat was. Nu bijna een jaar verder lijkt het dan toch echt te gaan gebeuren, en volgens Mayweather kan dat al in juni gaan plaatsvinden.

“I don’t want to hear no more excuses about the money, about the UFC,” Sign the paper with the UFC so you can fight me in June. Simple and plain, let’s fight in June. You’re the B side. I’m the A side. We’re not here to cry about money. I’m tired of all this crying about money and saying you want to fight. You’re blowing smoke up everyone’s ass, if you want to fight, sign the paperwork.”

Voordat de partij rond is gaan ze natuurlijk alle kleine details tot de in in de puntjes bespreken en onderhandelen. Mayweather kan wel zeggen dat ze niet hier zijn om over geld te huilen, maar geloof maar dat de bokslegende het meeste mee naar huis neemt aan de einde van de dag. Zaken zoals wie er als eerste naar de ring gaat lopen en wie er op de voorgrond staat op de posters zullen zeker geëist gaan worden door de Amerikaan.

Wanneer het daadwerkelijk gaat gebeuren is vooralsnog onduidelijk, maar de volgende stap zal uit de hoek van Conor McGregor moeten komen aangezien Mayweather er klaar voor is. Hou de pagina in de gaten voor meer nieuws.

Comments

comments

Categories
MMA NieuwsUFC

Leave a Reply

RELATED BY