BJJ trainer van Conor McGregor, Dillon Danis tekent bij Bellator MMA

De uitgesproken Braziliaanse Jiu Jitsu trainer van Conor McGregor heeft zijn oog all een tijd op MMA, maar nu heeft, Dillon Danis een contract ondertekend bij Bellator MMA.

Danis heeft nog nooit deelgenomen aan een professionele MMA partij, maar is een belangrijke factor geweest in Conor McGregor’s trainingskampen. Zo heeft de BJJ expert de kampioen geholpen in zijn voorbereiding op Nate Diaz afgelopen augustus, evenals de voorbereiding voor, Eddie Alvarez tijdens UFC 205 in november.

In een interview met Yahoo!Sports geeft de 23-jarige aan dat hoewel ze veel gemeen hebben hij toch zijn eigen man is. Ze stellen beide hoge eisen aan zichzelf en zijn er niet bang voor om ze achterna te gaan.

“I want to fight the best, just like Conor does. We’re different people, though we’re very like-minded. We set high goals and we aren’t afraid to try to achieve. I feel he’s the best ever, in my opinion, and so if people want to compare us, well, how could it be bad if you’re a basketball player to be compared to Michael Jordan? That’s essentially what people would be saying if they compare us. I obviously respect what he has accomplished and will accomplish in the future. He’s incredible and the aura of confidence he has is amazing. He’s a champion for a reason. But I want to go down my own path and do it my way.”

De 23-jarige, Danis word beschouwd als een van de beste grapplers in zijn gewichtsklasse en er word verwacht dat hij de tweede helft van 2017 zijn debuut zal gaan maken in de welterweight divisie van Bellator.

 

Comments

comments

Categories
BellatorMMA Nieuws

Leave a Reply

RELATED BY