Fight Night London: Corey Anderson – I’m Coming For Jimi

Aanstaande zaterdag strijkt de UFC weer neer in de O2 Arena in Londen, Engeland. In het main event van de avond zal Corey ‘Overtime’ Anderson het tegen Jimi Manuwa gaan opnemen. 

Dat ‘Overtime’ vijandig gebied betreedt aankomende zaterdag, is hij zichzelf zeker van bewust maar dat veranderd niks aan de uitkomst volgens de Amerikaan. Anderson is de light-heavyweight kampioen van seizoen 19 van The Ultimate Fighter, gecoacht door Frankie Edgar en B.J. Penn in 2014.

De Amerikaan is tijdens zijn laatste school jaar op de worstel mat overgehaald door huidig ONE FC kampioen, Ben Askren om toch eens voet te zetten op de MMA mat bij niemand minder dan, Duke Roufus. Inmiddels heeft ‘Overtime’ negen winstpartijen op zijn naam weten te zetten tegen maar twee verliespartijen.

In aanloop naar zijn gevecht tegen Engelse striker en dus thuisfavoriet, Jimi Manuwa is de gameplan van Anderson niet veel anders als zijn voorgaande partijen. In deze video geeft ‘Overtime’ aan dat hij Manuwa op zijn rug gaat leggen en hem daar zal houden. Staat je dat niet aan? Dan moet je volgens hem de takedown maar verdedigen.

Hij vind het een geweldige match-up en ziet het als een grote kans voor hem om een statement te maken in Londen tegenover de nummer vier in de UFC light-heavyweight rankings.

Bekijk de volledige line-up van UFC Fight Night: Londen HIER.

 

 

Comments

comments

Categories
MMA NieuwsUFCVideos

Leave a Reply

RELATED BY