Fedor vs. Mitrione als co-main event tijdens Bellator 180

Fedor’s eerste Bellator tegenstander blijft toch Matt Mitrione, de twee heavyweights worden verwacht het co-main event te verzorgen van Bellator’s tweede PPV evenement. Bellator 180 zal zich 24 juni in de Madison Square Garden gaan afspelen.

Beide mannen stonden al tegenover elkaar geplant voor het main event van Bellator 172 maar Mitrione moest helaas terugtrekken door toedoen van nierstenen, uren voor het evenement. In de korte tijd die de organisatie had hebben ze er voor gekozen om geen vervanging te zoeken en de partij te verzetten naar een andere datum.

Nu zullen zij een nog groter platform krijgen om hun kunsten te tonen voor het publiek, namelijk de tweede PPV-evenement van de organisatie. Samen met een grudge-match tussen Wanderlei Silva en Chael Sonnen en de toezegging van Scott Coker dat dit de grootste beste fight card zal worden, beloofd dit een groots evenement te worden.

Houd de pagina in de gaten voor meer nieuws over Bellator 180.

 

Comments

comments

Categories
BellatorMMA Nieuws

Leave a Reply

RELATED BY