Chael Sonnen vs. Wanderlei Silva tijdens Bellator’s tweede PPV evenement

Bellator MMA zal voor de tweede maal in de geschiedenis van de organisatie een PPV-evenement gaan organiseren. Bellator 180 zal gehouden worden in het befaamde Madison Square Garden op 24 juni, en in het main event van staat er een grudge-match geplant tussen Chael Sonnen en Wanderlei Silva.

De president van Bellator MMA, Scott Coker vertelde aan ‘The AP‘ dat de organisatie naar New York zou gaan met de grootste en beste fight-card tot nu toe. Nu dat het rooster van Bellator aan het groeien is denkt de organisatie klaar te zijn om zijn geluk te gaan beproeven in de PPV-business.

“We always said that when we come to New York, we’ll bring the biggest and the best fight card we’ve ever had in the history of this company. We’re putting it together, and our roster is robust enough that we feel like it’s time to get into the pay-per-view business, so here we go.”

Chael Sonnen en Wanderlei SIlva zouden elkaar al eens tegenkomen na een seizoen van The Ultimate Fighter Brazil. Wanderlei SIlva ontkwam aan een drugstest waar hij later voor geschorst zou worden, en Chael Sonnen faalde een drugstest waar hij eveneens voor geschorst werd. Beide mannen hebben na dat incident gekozen om met pensioen te gaan, maar zijn uiteindelijk toch beide bij Bellator terecht gekomen.

Overige toevoegingen zullen snel bekend gemaakt gaan worden. Houd de pagina in de gaten voor meer nieuws.

Comments

comments

Categories
BellatorMMA Nieuws

Leave a Reply

RELATED BY