B.J. Penn vs. Dennis Siver en Johny Hendricks vs. Tim Boetsch tijdens UFC Fight Night 112

Even was er de vraag of legende en UFC Hall of famer, B.J. Penn terug zou keren na een partij tegen top prospect Yair Rodriguez. Die vraag is beantwoord en ditmaal zal ‘The Prodigy’ het opnemen tegen de Duitse Dennis Siver tijdens UFC Fight Night 112 in Oklahoma.

UFC Fight Night 112 zal 25 juni plaatsvinden in de Chesapeake Energy Arena in Oklahoma City, Oklahoma. Hoewel er nog geen main event is aangekondigd zijn er twee partijen bijgekomen waaronder B.J. Penn vs. Siver en Johny Hendricks vs. Tim Boetsch.

Dennis Siver heeft sinds juni 2015 niet meer gevochten na een unanimous decision verlies tegen Tatsuya Kawajiri. De Duitse, Siver stond eerder al eens tegenover Penn geplant maar die moest toen helaas terugtrekken door toedoen van een blessure. Voormalig light- en welterweight kampioen, ‘The Prodigy’ is uit pensioen gekomen om nog een run te maken naar UFC goud. Ditmaal zal Penn zijn geluk beproeven in de featherweight divisie die op het moment bomvol aan talent is.

Een andere voormalig kampioen die op de card is gezet is Johny Hendricks. ‘Bigg Rigg’ zal na het meerdere malen niet halen van het welterweight gewichtslimiet noodgedwongen zijn geluk gaan beproeven in de middleweight divisie. Ditmaal komt hij ‘The Barbarian’ Tim Boetsch tegen in de octagon, een partij die hem wellicht met winst in de top 15 kan brengen. Boetsch daarentegen heeft zijn laatste partij verloren in februari van top middleweight Ronaldo Souza en zal weer terug in de winstkolom terecht willen komen.

Bekijk hieronder de voorlopige line-up van UFC Fight Night 112:

  • B.J. Penn vs. Dennis Siver
  • Johny Hendricks vs. Tim Boetsch
  • Felice Herrig vs. Justine Kish
  • Jeremy Kimball vs. Josh Stansbury

Comments

comments

Categories
MMA NieuwsUFC

Leave a Reply

RELATED BY