Rampage Jackson dacht een catchweight partij te vechten tegen Muhammed Lawal

Tijdens de Bellator 175 conference call bleek er wat onduidelijkheid te heersen bij Rampage Jackson. De Amerikaan, Jackson was namelijk onder de indruk dat zijn aankomende partij tegen Lawal een catchweight partij was.

De partij die als main event zal fungeren staat namelijk al sinds de aankondiging al gemarkeerd als een heavyweight partij, maar daar wist Rampage blijkbaar niets van. Hoewel het nu een hoger gewichtslimiet heeft maakt Rampage zich daar niet zo druk over.

“Wait, wait, you’re telling me I can weigh 265?

‘King Mo’ die er van het begin al vanuit ging dat het een heavyweight partij zou zijn had het volgende te melden.

“Yes, yes, you can! Ain’t no catchweight! I ain’t no hoe! I don’t do catchweight,” he said.

Het was natuurlijk te verwachten dat de twee main event atleten het meeste zouden overnemen van de conference call. Het bleef over en weer gaan met beledigingen, vooral over het gewicht van Jackson. Hoewel Rampage er niet van wist dat het een heavyweight partij zou zijn, gaf de uitgesproken Amerikaan aan sowieso al naar heavyweight te zouden gaan.

“You’re mad because I told (Bellator President) Scott Coker I wanted to go heavyweight – they wanted me to fight you at a catchweight,” Jackson said. “If you’re mad about my weight, you shouldn’t have taken this fight.”

Luister de volledige conference call van Bellator 175 hieronder.

Bellator 175 zal zich 31 maart gaan afspelen in de Allstate Arena in Chicago bekijk de volledige card HIER.

 

Comments

comments

Categories
BellatorMMA Nieuws

Leave a Reply

RELATED BY