Bellator NYC zal $49.95 gaan kosten voor High Definition

Na een announcement tijdens The MMA-hour werd bekend gemaakt dat de prijs voor Bellator’s tweede PPV evenement $49.95 zal zijn voor de HD versie. Voor standaard definition is de prijs nog onduidelijk.

In het eerste PPV evenement onder leiding van toenmalige president, Bjorn Rebney kostte de PPV tussen de $35 en $50 dollar. Ditmaal is de kaart een heel stuk spectaculairder met maar liefst twee titelgevechten en partijen tussen levende legendes als Wanderlei Silva vs. Chael Sonnen en Fedor Emelianenko vs. Matt Mitrione. De kaart is nog niet eens compleet en volgens Bellator moet er nog één partij bekend gemaakt worden.

Bekijk de voorlopige line-up voor Bellator NYC HIER:

Comments

comments

Categories
Bellator

Leave a Reply

RELATED BY