Bellator NYC persconferentie

Gisteren de Bellator NYC persconferentie gemist? Geen paniek bekijk hem hier rustig even na. Bellator NYC zal het tweede PPV evenement worden van de organisatie en heeft een bomvolle card klaar staan voor de fans.

Uiteraard is Bellator president, Scott Coker aanwezig evenals de genoemde atleten van de card. De card is nog niet compleet en er zal nog één partij bij gaan komen, onder de aanwezige atleten waren, Chael Sonnen, Fedor Emelianenko, Matt Mitrione, Douglas Lima, Lorenz Larkin, Michael Chandler en Brent Primus.

Moederorganisatie Viacom zette de nadruk dat Bellator alle ondersteuning zal krijgen om de organisatie nog groter te gaan maken. Daar boven op zal Bellator door blijven gaan met PPV’s niet maandelijks zoals andere organisaties, maar uitsluitend voor grootse card’s zoals deze.

 

 

Comments

comments

Categories
BellatorMMA Nieuws

Leave a Reply

RELATED BY