Ongeslagen James Gallagher neemt het tijdens Bellator 180 op tegen Chinzo Machida

Bellator 180 zal zich voorgaand aan Bellator NYC gaan afspelen in de Madison Square Garden in New York. Hoewel er nog niet veel partijen zijn aangekondigd voor Bellator 180 heeft het er een hele spannende featherweight partij bij gekregen.

Iedereen wil tegenover de uitgesproken Ier komen te staan maar nu zal hij zijn geluk gaan beproeven op de grootste kaart in Bellator geschiedenis tegen een ware test in Chinzo Machida. Gallagher staat momenteel 6-0 en heeft er daarvan maar liefst vijf vroegtijdig weten te beëindigen door middel van een submission. De uit Straight Blast Gym trainende Ier wil grootse dingen bereiken in zijn carrière en heeft al gezegd niet content te zouden zijn als hij de status van teammate Conor McGregor zou behalen, hij wil daar namelijk ver overheen.

Het leek erop dat zijn volgende partij tegen Amerikaanse ongeslagen prospect, A.J. McKee zou zijn maar daar moeten we toch nog even op wachten. Hij zal het nu gaan opnemen tegen Chinzo Machida, de oudere broer van voormalig UFC light-heavyweight kampioen Lyoto Machida.

De Braziliaanse Chinzo Machida heeft vooralsnog twee keer in de Bellator kooi gestaan, beide partijen wist hij vroegtijdig te beëindigen met zijn harde stoten. Zijn record bedraagt 5-2 en zal dit jaar voor de tweede keer de Bellator kooi betreden als hij het gaat opnemen tegen de ongeslagen Ier. De Braziliaanse Machida is maar liefst 20 jaar ouder dan zijn tegenstander en heeft maar één partij meer gedraaid dan de jonge Gallagher. Beide mannen kunnen een grote statement maken met winst op de grootste kaart van Bellator MMA.

De voorlopige line-up voor Bellator MMA 180 ziet er als volgt uit:

  • James Gallagher vs. Chinzo Machida
  • Aaron Pico vs. TBA

Bekijk de voorlopige card van Bellator NYC HIER:

 

Comments

comments

Categories
BellatorMMA Nieuws

Leave a Reply

RELATED BY