Rampage Jackson heeft spijt ooit te zijn begonnen met MMA

De uitgesproken Amerikaanse Rampage Jackson heeft spijt ooit te zijn begonnen met MMA. Hoewel hij duizenden fans heeft en veel geld heeft verdiend heeft hij hij toch spijt vertelde hij aan ESPN’s SportsCenter.

Quinton ‘Rampage’ Jackson heeft tijdens zijn tijd in PRIDE een enorme fan base opgebouwd en is een levende legende geworden van de sport. De uitdrukking Rampage Slam komt natuurlijk van zijn partij tegen Ricardo Arona, waarin Rampage zijn tegenstander vanaf de grond optilde en snoeihard naar het canvas slamde om er met een KO winst vandoor te gaan.

De veteraan heeft een luxe leventje kunnen leiden door zijn carrière zit hem toch één ding dwars, en dat is het missen van zijn familie. De Amerikaan woont tegenwoordig in Californië en zijn hele familie woont nog steeds in zijn geboortestad Memphis, Tennessee.

“I would have to honestly say that my biggest regret is even starting this sport,” Jackson said. “I gained a lot of fans, I made a lot of money, but I feel like I lost my family. I don’t see them. I don’t know them. My parents are getting older, and I’m living in California, away from them. I have my own family here, my kids and stuff, but I miss my cousins, my parents, and my sisters and brothers.

Quinton ‘Rampage’ Jackson zal het 31 maart gaan opnemen tegen rivaal, King Mo Lawal in het maiin event van Bellator 175 in de Allstate Arena in Rosement, Illinois.

 

 

Comments

comments

Categories
BellatorMMA Nieuws

Leave a Reply

RELATED BY