Alistair Overeem vs. Fabricio Werdum tijdens UFC 213?

Er word gezegd dat Alistair Overeem niet tijdens het Nederlandse UFC evenement zal vechten. In plaats daarvan is het hoogstwaarschijnlijk dat hij het tijdens UFC 213 gaat opnemen tegen een oude bekende, de voormalig heavyweight kampioen Fabricio Werdum.

Voormalige kampioen Fabricio Werdum heeft een winst over Overeem tijdens hun PRIDE tijd, maar Alistair Overeem heeft daarentegen een winst over Werdum tijdens hun StrikeForce tijd. Nu beide mannen een winst over elkaar hebben is het dus hoog tijd voor de rubbermatch. UFC 213 zal zaterdag 8 juli plaatsvinden in de T-Mobile Arena in Las Vegas, Nevada.

Helaas voor de fans die hoopte dat Alistair Overeem weer het main event zou zijn van UFC Rotterdam, maar met een winst over Werdum zal Overeem heel dicht bij een een tweede title-shot zitten.

Houd de pagina in de gaten voor meer nieuws.

Comments

comments

Categories
MMA NieuwsUFC

Leave a Reply

RELATED BY