Bekijk hier live de Bellator 175 Press Conference

Aanstaande vrijdagnacht is het weer tijd voor een nieuwe editie van Bellator MMA en ditmaal zal het evenement zich gaan afspelen in de Allstate Arena in Rosemont, Illinois. Bellator 175 word geheadlined door Quinton ‘Rampage’ Jackson vs. Muhammed ‘King Mo’ Lawal.

Voorafgaand het evenement zal de organisatie een persconferentie in de Willis Tower in Chicago houden met de volgende atleten, Rampage Jackson, King Mo, Chase Gormley, Sergei Kharitonov, Marcos Galvao, en Emmanuel Sanchez.

Je kan er vanuit gaan dat ‘Rampage’ en ‘King Mo’ genoeg over elkaar te zeggen hebben en de show hoogstwaarschijnlijk zullen stelen. Beide atleten hebben echt een hekel aan elkaar en dat zal natuurlijk voor de nodige trash-talk gaan zorgen.

Bekijk de volledige line-up van Bellator 175 HIER.

Comments

comments

Categories
BellatorMMA Nieuws

Leave a Reply

RELATED BY