UFC 210 Embedded: Vlog Series – Episode 1

UFC 210 staat voor de deur, en de UFC heeft weer een reeks Embedded afleveringen klaar staan voor ons. UFC 210 zal zich zaterdag 8 april gaan afspelen in de KeyBank Center in Buffalo, New York. 

In deze aflevering zie je onder andere de light-heavyweight uitdager, Anthony Johnson die gaat rennen langs de Everglades in Florida, en de kampioen Daniel Cormier die wat recovery training doet in het zwembad. Anthony Johnson is een echte dierenvriend en gaat even naar het hondenpark samen met zijn hond ‘Rumble’, waar Daniel Cormier een week voor zijn partij moet zorgen voor de snacks van zijn dochters softbal wedstrijd. Ook zie je de voorbereiding van Gegard Mousasi in Amsterdam en gaat hij ook nog thuis een potje FIFA spelen. Chris Weidman is bezig met de laatste loodjes en traint op zijn cardio en heeft wat te verduren met wat 1 april grappen.

Comments

comments

Categories
EmbeddedMMA NieuwsPPVUFCVideos

Leave a Reply

RELATED BY