Bellator 176: Melvin Manhoef “I will let my hands do the talking”

Turijn – Morgenavond zal Melvin Manhoef voor de tweede keer de kampioen Rafael Carvalho uitdagen voor de Bellator middleweight titel. De record van Melvin Manhoef spreekt voor zichzelf en volgens vele had hij de laatste partij tegen Carvalho gewonnen.

In het interview heeft Manhoef het natuurlijk over zijn laatste partij en hoe hij het anders gaat aanpakken deze keer. De opmerkingen van Carvalho komen ook ter sprake en daarnaast geeft Manhoef aan dat hij in plaats van trashtalkt hij zijn handen gaat laten praten aankomende zaterdag. Melvin Manhoef geeft aan dat hij zich niet druk maakt over zijn tegenstander en hij gaat zich focussen op zichzelf en wat hij kan doen om het felbegeerde Bellator goud mee naar Nederland te nemen.

Zou Melvin Manhoef de titel winnen aankomende zaterdag gaat hij zich hard maken om Bellator naar Nederland te krijgen om daar zijn eerste titelverdediging te houden. Houd de pagina in de gaten voor meer nieuws.

Bekijk de volledige Bellator 176 card HIER:

Comments

comments

Categories
BellatorLive reportsMMA NieuwsVideos

Leave a Reply

RELATED BY