Bellator 176: Weigh In Photos + Video

Turijn – Vanmiddag vond de Bellator 176 weigh-ins plaats in Turijn, ItaliĆ«. Het main event tussen Melvin Manhoef en Rafael Carvalho is officieel en beide atleten zijn op gewicht alleen Carvalho had een tweede poging nodig.

 

Evenals gisteren stonden de atleten oog in oog met elkaar, de volgende keer dat ze zo staan sluit de Bellator kooi deur en barst het gevecht los. Bijna iedereen was op gewicht behalve Djamil Chan en kampioen Rafael Carvalho, beide mannen hadden een tweede poging nodig om het afgesproken gewicht te behalen. Uiteindelijk hebben alle atleten het afgesproken gewicht behaald en kan de card doorgaan zoals geplant.

Voor de volledige kaart van Bellator 176: Carvalho vs Manhoef 2 klik hier.

Bellator 176: Weigh Ins

Comments

comments

Categories
MMA NieuwsPhotosVideos

Leave a Reply

RELATED BY