Chael Sonnen “I have no bigger rival in the sport, I have no bigger grudge than Wanderlei, and i have a lot of grudges”

Turijn – De enige echte ‘Bad Guy’ AKA ‘American Gangster’ Chael P Sonnen is ook aanwezig in Turijn. De uitgesproken Amerikaan nam uiteraard even de tijd om Dutch Fight Network te woord te staan.

In het interview heeft Sonnen het uiteraard over de Bellator 176 card en hij kijkt het meeste uit naar het main event tussen Melvin Manhoef en Rafael Carvalho. Ook geeft hij aan een fan te zijn van het kickboks gedeelte en kijkt daar ook erg naar uit. Het is de eerste keer in Turijn voor SonnenĀ en hij verheugt zich het meeste op het eten. Uiteraard heeft hij het ook over zijn aankomende “grudgematch” tegen Wanderlei Silva en heeft voor dat gevecht naar eigen zeggen extra motivatie.

Comments

comments

Categories
BellatorMMA Nieuws

Leave a Reply

RELATED BY