UFC 210 Embedded: Vlog Series – Episode 5

UFC 210 staat voor de deur, en de UFC heeft weer een reeks Embedded afleveringen klaar staan voor ons. UFC 210 zal zich zaterdag 8 april gaan afspelen in de KeyBank Center in Buffalo, New York.

In Episode 5 van UFC 210 Embedded, de atleten van het evenement gaan naar de Open Workouts en middleweights Gegard Mousasi en Chris Weidman krijgen jersey’s van de Buffalo Sabres ijshockey team. Light-heavyweight kampioen Daniel Cormier maakt zijn gevoelens over voormalig kampioen Jon Jones duidelijk, wisselt vervolgens luchtige praatjes met uitdager Anthony “Rumble” Johnson. Team Alpha Male strawweight Cynthia Calvillo maakt zich klaar voor haar tweede gevecht in vijf weken, terwijl de tegenstander Pearl Gonzalez Niagara Falls bezoekt voor haar Octagon debuut.

Comments

comments

Categories
EmbeddedMMA NieuwsPPVUFCVideos

Leave a Reply

RELATED BY