Melvin Manhoef’s Fightweek Bellator 176: Episode 3 (Vrijdag)

In aanloop naar zijn titelgevecht tegen kampioen Rafael Carvalho is Melvin Manhoef naast zijn training ook druk bezig met zijn vlog. Je neemt een kijkje in de voorbereidingen die de Nederlandse KO-specialist ondergaat.

Aanstaande zaterdag zal Melvin Manhoef voor de tweede keer kampioen Rafael Carvalho uitdagen voor de Bellator middleweight titel. In de eerste poging stond Manhoef aan de verkeerde kant van een controversiële beslissing.

In Episode 3 van Melvin Manhoef’s Fightweek zie je een gedeelte van de weight-cut waarin Melvin het afgesproken gewichtslimiet behaald. Je ziet ook hoe zijn tegenstander het ervan af brengt op de weegschaal, en natuurlijk zie je de intense staredown tussen de twee. Melvin gaat na de weigh-ins met zijn team nog rustig even eten en schud nog wat handen met Royce Gracie en Chael Sonnen. Houd de pagina in de gaten voor meer afleveringen van Melvin Manhoef’s Fightweek: Bellator 176 en ga naar het youtube kanaal van Melvin Manhoef om te abonneren voor zijn vlog.

Comments

comments

Categories
BellatorEmbeddedMMA NieuwsVideos

Leave a Reply

RELATED BY