Jon Jones vs. Daniel Cormier tijdens UFC 214?

Er werd gespeculeerd dat Jon Jones een bij terugkomst gelijk een title-shot zou krijgen en dat is sindsdien bevestigd door UFC president Dana White. Mocht Jon Jones er op 29 juli klaar voor zijn zouden de twee rivalen het tijdens UFC 214 kunnen uitvechten.

Volgens Dana White is Daniel Cormier bereid om op 8 juli zijn titel te verdedigen maar die time-frame is niet haalbaar voor Jon Jones. Mocht Jon Jonnes 29 juli ook niet kunnen halen dan is de organisatie bereid om dan de title-shot te geven aan Jimi Manuwa, aldus White tegen ESPN.com.

“Cormier is available to fight on July 8, but that time-frame doesn’t work for Jon Jones. Cormier already told me he’s willing to fight either Jones or (Jimi) Manuwa. If Jon Jones is ready to fight (by UFC 214) on July 29, we’ll see the Jones versus Cormier rematch finally.”

White heeft eerder al aangegeven Jon Jones niet meer in een main event te positioneren aangezien er zoveel te verliezen is als het voor één of andere reden weer niet door zou gaan. Maar waar willen ze de partij dan gaan plaatsen want Cormier heeft zelf al aangegeven voor niemand onder te doen als co-main event behalve wellicht Conor McGregor. Maar die is voorlopig niet in de octagon te bewonderen en het ziet er naar uit dat zijn volgende ontmoeting met Floyd Mayweather in een boksring is.

Dus het is nog onduidelijk waar en wanneer het eventuele gevecht zal gaan plaatsvinden maar de terugkeer van Jon Jones nadert snel. Houd de pagina in de gaten voor meer nieuws.

 

 

 

Comments

comments

Categories
MMA NieuwsPPVUFC

Leave a Reply

RELATED BY