SACRAMENTO, CA - DECEMBER 14: Demetrious Johnson reacts to his victory over Joseph Benavidez in their flyweight championship bout during the UFC on FOX event at Sleep Train Arena on December 14, 2013 in Sacramento, California. (Photo by Josh Hedges/Zuffa LLC/Zuffa LLC via Getty Images)

Wie is er nog over voor ‘Mighty Mouse’ en is hij de GOAT?

Vannacht heeft Demetrious Johnson voor de tiende keer zijn titel weten te verdedigen en kan zich daarmee naast Anderson Silva plaatsen voor meeste titelverdedigingen. 

De vraag of ‘Mighty Mouse’ de GOAT (greatest of all time) is duikt nu wel heel vaak op. Het wordt moeilijk om het te ontkennen aangezien de beste man maar liefst al 4.5 jaar niet heeft verloren en het mooiste ervan is, hij wordt steeds maar beter. Gisteren versloeg DJ de Braziliaanse Wilson Reis met een armbar in de derde ronde tijdens UFC on Fox 24.

Demetrious Johnson wordt nog steeds ondergewaardeerd en blijkt niet de PPV sales te kunnen genereren die andere kampioenen kunnen. Maakt hem dat dan minder interessant voor de organisatie? Money wise ja, maar Skills wise zeker niet, DJ is wellicht de snelste en meeste technische atleet in het gehele rooster en laat dat keer op keer zien. Zo heeft hij de hele divisie al verslagen en een aantal atleten al meerdere malen, hij zit nu op een punt dat er echt niemand meer over is en hij de gehele divisie domineert.

De enige die nog aangevoerd kan worden is de werkelijke number one contender, Joseph Benavidez maar dat wordt moeilijk om te verkopen volgens UFC president Dana White. De twee hebben namelijk al twee keer eerder de octagon gedeeld waar DJ telkens als winnaar uit de bus kwam. Een derde ontmoeting moet nu haast wel op de planning want als Benavidez in juni af kan rekenen met Ben Nguyen dan heeft hij maar liefst zeven achtereenvolgende winstpartijen op zijn naam staan.

Wat denk jij is Demetrious ‘Mighty Mouse’ Johnson de GOAT of heb je iemand anders in gedachte? Laat het weten in de comments.

Bekijk de volledige uitslagen voor UFC on Fox 24 HIER.

Comments

comments

Categories
MMA NieuwsUFC

Leave a Reply

RELATED BY