Phil Davis stapt in voor ‘King Mo’ tijdens Bellator 180

Het promotionele debuut van Ryan Bader zou in eerste instantie zijn tegen Muhammed ‘King Mo’ Lawal tijdens Bellator 180 op 24 jui voorafgaand aan Bellator NYC. Door een aanhoudende blessure heeft ‘King Mo’ zich terug getrokken en zal Phil Davis zijn plaats innemen en zet gelijk zijn titel op het spel.

Het zal het derde titelgevecht zijn op die kaart en het ziet er naar uit dat dit de grootste kaart ooit zal zijn in de geschiedenis van Bellator. De organisatie heeft dit jaar al vele grote namen opgepikt en al hele grote kaarten neergezet, maar met deze kaart gaan ze all-out. Het event zal zich in het prestigueze Madison Square Garden gaan afspelen een heeft maar liefst twee main card’s klaar staan voor ons namelijk, Bellator 180 en daarop volgend Bellator NYC.

De re-match tussen Ryan Bader en Phil Davis zal het main event zijn tijdens het Bellator 180 event dat uitgezonden zal worden op Spike Television voorafgaand het Bellator NYC PPV event. In het eerste gevecht was het Ryan Bader die er met de winst vandoor ging nadat de jury een split-decision had uitgesproken. Beide mannen staan bekend om hun worsteltechnieken maar Ryan Bader heeft ook nog eens KO kracht in zijn handen waar Phil Davis het meer moet hebben van zijn submissions. Er is veel verandert sinds hun eerste ontmoeting begin 2015 en het belooft een spectaculaire pot te worden.

Bekijk de voorlopige line-up van Bellator 180 hieronder:

  • Phil Davis vs. Ryan Bader (light-heavyweight title)
  • James Gallagher vs. Chinzo Machida
  • Aaron Pico vs. TBA

Comments

comments

Categories
BellatorMMA Nieuws

Leave a Reply

RELATED BY