Pieter Buist komt in actie tijdens World Fighting League MMA tegenover Samir Noory

Pieter Buist liet op zijn instagram account weten dat hij tijdens World Fighting League MMA zal strijden tegenover Samir Noory. World Fighting League MMA zal zich 27 mei gaan afspelen in het Topsportcentrum in Almere.

Tijdens het WFL kickboks event afgelopen zondag waren de twee MMA-atleten aanwezig om het MMA evenement te promoten van 27 mei. Zo stonden de eerste twee atleten van de kaart tegenover elkaar tijdens een face-off. Het gevecht zal gaan plaatsvinden in de featherweight divisie en beide atleten kunnen niet wachten om de kooi in te stappen.

Bekijk hieronder het bericht + face-off van Pieter Buist zijn instagram account:

Er komt heel snel meer informatie over de kaart. Hou de pagina in de gaten voor meer match-ups klik hier voor de volledige kaart en koop je kaarten hier.

Comments

comments

Categories
Dutch NewsMMA Nieuws

Leave a Reply

RELATED BY