STOCKHOLM, SWEDEN - JANUARY 24: Alexander Gustafsson of Sweden is introduced before his light heavyweight bout against Anthony Johnson of the United States during the UFC Fight Night event at the Tele2 Arena on January 24, 2015 in Stockholm, Sweden. (Photo by Josh Hedges/Zuffa LLC/Zuffa LLC via Getty Images)

Alexander Gustafsson wint van Glover Teixeira en vraagt naderhand zijn vriendin ten huwelijk

Gisteren vond er in de Ericsson Globe in Stockholm UFC Fight Night 109 plaats. In het main event keerde “The Mauler” Alexander Gustafsson voor de derde keer terug naar de Octagon in eigen land. Hij deed dit tegenover Glover Teixeira en heeft hem in de laatste ronde KO weten te slaan.

De Zweedse Gustafsson wist goed uit de buurt te blijven van de harde stoten van zijn tegenstander. Glover Teixeira wist niet hoe hij de lengte en reach van de zweed kon omzeilen waarop Gustafsson vanuit de buitenkant punten wist te scoren op Teixeira. Met harde uppercuts en knieen wist Gustafsson het Teixeira erg moeilijk te maken in de partij. In de laatste ronde waren het drie uppercuts die landde en maakt Gustafsson het af met een snoeiharde overhand rechtse stoot om zijn tegenstander bewusteloos naar het canvas te sturen.

Na het gevecht was de spanning nog niet afgelopen voor de grote Zweed want voor al het publiek is hij op zijn knieën gegaan voor zijn vriendin, die eerder deze maand bevallen is van hun dochter. Moa Antonia Johansson aarzelde geen seconden en zei ja terwijl het publiek aan het toejuichen was.

Comments

comments

Categories
MMA Nieuws

Leave a Reply

RELATED BY