De eerste editie van World Fighting League was een succes!

Zaterdag vond in het Topsportcentrum te Almere de eerste editie van World Fighting League MMA plaats. Ondanks het maar liefst 32 graden was buiten zat de zaal toch vol en kon het publiek genieten van hoogwaardige MMA-partijen.

De poging om Nederlands Mixed Martial arts talent een groter platform te bieden is bij deze meer dan geslaagd. De organisatie van Melvin Manhoef en de samenwerking met Spike hebben het mogelijk gemaakt om een top evenement neer te zetten. Uiteraard zijn er altijd wat haken en ogen waarover te spreken valt maar al met al was dit precies wat men verwacht bij een gala van World Fighting League. Een goede show, grootse aankleding plus een dag gevuld met Mixed Martial Arts van Nederlands topniveau.

Hoewel er een hoop uitvallers waren in aanloop naar dit evenement heeft de organisatie toch nog een sterke kaart neer kunnen zetten. Het was zelfs zo dat de organisatie twee uur voor aanvang nog een nieuwe tegenstander hadden gevonden voor Andy Souwer. Om het gevecht te redden stapte de kickbokser Massaro Glunder voor zijn eerste MMA partij in de kooi met Souwer.

Desondanks wat tegenslagen heeft WFL wel een volledig Mixed Martial Arts gala op kunnen zetten in Nederland van ongeëvenaard niveau. Houden ze dit zo vol dan zullen hopelijk meerdere organisaties volgen waarmee we met zijn alle de sport groter en professioneler kunnen maken. Zodat we Nederland op de MMA kaart kunnen zetten en onze atleten de publiciteit kunnen geven die ze verdienen.

Aanstaande woensdag (31 mei) zal World Fighting League MMA uitgezonden worden op Spike Nederland om 22.00 uur

Comments

comments

Categories
Dutch NewsMMA Nieuws

Leave a Reply

RELATED BY