UFC 212 Embedded: Vlog Series – Episode 2

UFC 212 staat voor de deur en de UFC heeft weer een reeks Embedded afleveringen klaar staan voor ons. UFC 212 zal zaterdag 4 juni plaatsvinden in de Jeunesse Arena in Rio de Janeiro.

In aflevering 2 van 212 UFC Embedded, zie je featherweight kampioen Jose Aldo in topconditie en omringd door zijn familie. Bekrachtigd door de terugkeer naar haar geboorteland ondergaat strawweight Claudia Gadelha een fotoshoot in haar drukke schema. Poolse strawweight Karolina Kowalkiewicz geniet van het buitenleven in Brazilië en traint op het dak van een hotel voordat ze gaat relaxen op het strand. En Max Holloway combineert training en bezienswaardigheden in een mooie wandeling.

Comments

comments

Categories
EmbeddedMMA NieuwsPPVUFCVideos

Leave a Reply

RELATED BY