UFC 212 Embedded: Vlog Series – Episode 3

UFC 212 staat voor de deur en de UFC heeft weer een reeks Embedded afleveringen klaar staan voor ons. UFC 212 zal zaterdag 4 juni plaatsvinden in de Jeunesse Arena in Rio de Janeiro.

In aflevering 3 van UFC 212 Embedded wordt interim featherweight kampioen Max Holloway vergezeld door Yancy Medeiros op een reis naar het iconische standbeeld Christus de Verlosser. Middleweight Oluwale Bamgbose omarmt de cultuur van zijn gastheer, terwijl zijn tegenstander Paulo Borrachinha een zelf bereid maaltijd eet. Bantamweight Raphael Assuncao houdt zijn training op schema, terwijl debuterende tegenstander Marlon Moraes wordt bekrachtigd door zijn thuiskomst. Legendarische middleweight Vitor Belfort arriveert in Rio met een viervoeter, en Nate Marquardt herinnert een reis naar Brazilië dat niet helemaal ging zoals gepland. Strawweight Claudia Gadelha multitasked terwijl ze handtekeningen aan het uitdelen is, strawweight Karolina Kowalkiewicz bezoekt de UFC’s versie van Santa Claus, en featherweight kampioen Jose Aldo checkt in, en is enthousiast voor zijn partij.

Comments

comments

Categories
EmbeddedMMA Nieuws

Leave a Reply

RELATED BY