2Apr 15, 2017; Kansas City, MO, USA; Demetrious Johnson (red) celebrates following the win over and Wilson Reis (not pictured) during UFC Fight Night at Sprint Center. Mandatory Credit: Ron Chenoy-USA TODAY Sports

Demetrious Johnson: “I said close the mother f*cking division then,”

Demetrious Johnson en de UFC zijn alles behalve tevreden over elkaar. Ze kunnen niet overeenkomen over de volgende tegenstander van DJ, en volgens DJ gaat het zelfs een heel stuk verder.

In een statement gemaakt naar MMAFighting die je HIER kan teruglezen word er volgens Johnson zelfs gedreigd om de gehele flyweight divisie te schrappen als hij het gevecht met TJ Dillashaw niet aan zou nemen, die overigens nog nooit op flyweight heeft gevochten.

Demetrious Johnson heeft gezegd dat hij dat niet gaat doen en als de UFC zo graag de divisie wil sluiten dan doen ze maar. Daar bovenop laat DJ weten dat hij altijd volgens de regels heeft gewerkt en nog nooit gewicht heeft gemist, altijd op tijd was en altijd zijn interviews deed.

“I said close the mother f*cking division then. Because if somebody is willing to do that, that just shows you that they have no interest whatsoever of working with the champion. I never missed weight, always showed up on time, did all of my interviews on fight week, traveled to Australia in coach two times for the flyweight division. I’ve done a lot.”

Als het allemaal waar is wat DJ zegt dan kunnen wij zijn frustraties begrijpen en word het tijd dat hier duidelijkheid over komt. Meerdere atleten hebben aangegeven achter Johnson te staan en zelfs zijn volgende tegenstander, Ray Borg heeft DJ prop’s gegeven. In zijn poging om tegenover Ray Borg te staan en niet TJ Dillashaw heeft hij zelfs meer respect verdient van “The Tazmexican”.

“That’s actually where I gained respect for him. And some fans are seeing it. Because he is respecting the division, and the rankings, by wanting to fight me.”

Je kan er zeker van zijn dat dit verhaal nog een staartje gaat krijgen en wij vragen ons af wanneer we de P4P kingpin weer eens in actie gaan zien.

Comments

comments

Categories
MMA NieuwsUFC

Leave a Reply

RELATED BY