Jose Aldo laat statement achter na verlies tijdens UFC 212

Afgelopen weekend wist interim-featherweight kampioen Max Holloway wellicht de beste featherweight ooit te verslaan in Jose Aldo. Daarmee luidt Holloway een nieuw tijdperk in voor de featherweight divisie.

Hoewel Aldo op het moment 1-2 staat in zijn laatste drie partijen veranderd er niks aan het feit dat hij die divisie al tien jaar heeft gedomineerd. De lange carrière van “Scarface” is ongeëvenaard in de divisie maar, het lijkt erop dat al die partijen eindelijk zijn tol hebben geëist.

In het main event van UFC 212 kwam Aldo sterk uit in de de openingsronde van zijn partij tegen Max Holloway. Hij had veel succes in de eerste twee rondes totdat Holloway zijn ritme vond laat in de tweede ronde en met zijn combinaties de kampioen goed wist te raken. Het ging in de derde ronde niet anders en Holloway wist met zijn combinaties Aldo zo te raken dat hij vanuit daar een TKO wist te scoren over “Scarface”.

In een statement gemaakt op social media gaf Jose Aldo al het lof aan zijn trainer Andre Pederneiras en zijn team Nova Uniao maar, ook dat hij niet van plan is om op te geven. Hij zal terugkeren!

“Be content to act, and leave the talking to others” – Baltasar Gracian

I only have to thank my ‘dad’ Andre Pederneiras, the best team in the world, Nova Uniao, because if it wasn’t for them I wouldn’t be the people’s champion, and (thank) all my trainers, who did a super well done job and got me ready, and all my fans who are always with me, here’s my love and my thank you. I’m speechless with all the love I’ve received until today, and every word you send to me. Thank you.

The rest, fuck it, because I’ll come back, because we go down so we can get back up!! That’s it!! We’ll be back!!

Comments

comments

Categories
MMA Nieuws

Leave a Reply

RELATED BY