Chad Laprise valt in voor de geblesseerde, Alan Jouban

Van de week hoorde we het nieuws dat UFC welterweight, Alan Jouban helaas moest terugtrekken van zijn UFC 213 partij tegenover Brian Camozzi. De organisatie heeft niet stil gezeten en heeft al een vervanger gevonden in Chad Laprise.

UFC 213 vindt zaterdag 8 juli plaats in de T-Mobile Arena in Las Vegas, Nevada. De kaart staat vol met spectaculaire match-ups en maar liefst twee titel gevechten. Yoel Romero en Robert Whittaker zullen strijden om de middleweight interim titel en Amanda Nunes en Valentina Shevchenko zullen uitvechten wie de beste vrouwelijke bantamweight is.

Chad Laprise heeft sinds zijn laatste uiting in augustus niet gevochten waar hij in 96 seconden een TKO overwinning wist te pakken over Thibault Gout. Nu met minder dan een maand tot het gevecht gaat Laprise zich voorbereiden op het jongere broertje van Chris Camozzi.

 

Comments

comments

Categories
MMA NieuwsUFC

Leave a Reply

RELATED BY