Feb 19, 2017; Halifax, NS, Canada; Derrick Lewis (red gloves) reacts after defeating Travis Browne (not pictured) during UFC Fight Night at Scotiabank Centre. Mandatory Credit: Tom Szczerbowski-USA TODAY Sports

Derrick Lewis over Werdum en Overeem: “Those guys, they’re punch drunk

Derrick Lewis staat aanstaande zaterdag tegenover Mark Hunt in het main event van UFC Fight Night: Auckland. Hoewel hij niet over Hunt heen kijkt heeft hij zijn ogen wel op de prijs.

Derrick Lewis heeft momenteel zes achtereenvolgende winstpartijen op zijn naam staan waarvan er vijf komen via KO. Lewis staat op nummer zes in de UFC rankings en met een winst over Hunt zou hij dus zeven achtereenvolgende winstpartijen hebben en kan hij zich zomaar in het titelplaatje bevinden. In een interview met MMAJunkie had “The Black Beast” het volgende te zeggen.

“Hopefully after this fight, they give me the title fight, and then I can make the money that I want, what I need,”

Ook denkt Lewis dat Mark Hunt de moeilijkste tegenstander is in de divisie en hij geeft aan nooit de makkelijke weg te kiezen als het gaat om gevechten, hij verwacht dan ook een zware partij. Volgens “The Black Beast” is dat de manier is om het snelst richting die titel te gaan.

“I believe that Mark is the toughest guy in the division,” Lewis said. “I wanted to fight the toughest. … I call out guys that I believe are the toughest that’s going to give me a chance. I don’t call out guys that I believe I could whoop real easily. I don’t do that. I believe that it’s just going to be a tough fight.”

Mocht Lewis deze partij winnen verwacht hij de volgende shot tegen kampioen, Stipe Miocic. Of dat staat te gebeuren is onduidelijk aangezien volgende maand een heavyweight partij geplant staat tussen Nederlands trots, Alistair Overeem en voormalig kampioen, Fabricio Werdum. Beide mannen hebben verloren van Miocic maar staan alle twee boven Lewis in de rankings.

“Those guys, they’re punch drunk. You blow on their chin, they drop. They don’t got a chin like they used to anymore, especially Overeem. Since he’s been off the juice, he hasn’t been having nothing, so, we’ll see.”

Hoogstwaarschijnlijk gaat de match-up tussen Alistair Overeem en Fabricio Werdum fungeren als contender-fight, maar met een spectaculaire uiting tegenover Hunt zou Lewis misschien wel roet in de zaak kunnen gooien. Hou de pagina in de gaten voor meer nieuws.

Comments

comments

Categories
MMA Nieuws

Leave a Reply

RELATED BY