John Gooden en Dan Hardy zullen het commentaar verzorgen tijdens UFC Fight Night 111 in Singapore

UFC analisten John Gooden en Dan Hardy zullen zaterdag het commentaar gaan verzorgen tijdens UFC Fight Night 111. Het zal de tweede keer zijn dat de organisatie een evenement houdt in Singapore.

Onze collega’s bij MMAjunkie hebben bevestigd bij een official van de UFC dat John Gooden en Dan Hardy ons van commentaar zullen voorzien aankomend weekend. Bruce Buffer zal ook aanwezig zijn tijdens UFC Fight Night 111 in zijn gebruikelijke functie als ring announcer.

In het co-main event zal voormalig kampioen Andrei Arlovski het gaan opnemen tegen de Poolse Marcin Tybura en in het main event een dames partij tussen Bethe Correia en voormalig kampioene Holly Holm.

Bekijk de volledige kaart HIER:

 

Comments

comments

Categories
MMA NieuwsUFC

Leave a Reply

RELATED BY